promocija lokaliteta

Video - Pogledajte i poslušajte kako su učenici Glazbene škole spojili 'Aquae Iasae' i glazbu

Objavljeno: 18.05.2022. 17:41

Zadnja izmjena: 18.05.2022. 17:41

Cilj novog projekta Glazbene škole u Varaždinu i Koncertnog ureda Varaždin "Neispričana ljepota i glazba Varaždinske županije", pod pokroviteljstvom Varaždinske županije, je prije svega promocija lokacija u Varaždinu i Varaždinskoj županiji.

Kroz video uratke snimljene na atraktivnim i nedovoljno istaknutim lokalitetima županije, cilj je ostvariti što veću vidljivost županije na europskoj i svjetskoj razini i povećati interes za upis učenika u osnovnu i srednju glazbenu školu. Cilj ovog projekta je kroz nekoliko video uradaka učenika Glazbene škole u Varaždinu predstaviti neke od lokacija na području Varaždinske županije koje do sad nisu bile dovoljno vidljive, odnosno koje zahtijevaju pretvorbu u atraktivne kulturno-turističke lokalitete.

Ovog puta članovi ansambla Vokalno popularna glazba snimili su video uradak u Varaždinskim Toplicama, na lokalitetu iskopina "Aquae Iasae". Uz termalni izvor ljekovite vode, članovi ansambla Vokalno popularna glazba u svojoj su interpretaciji snimili skladbe hrvatskih autora "Odjednom ti" i "Tebe ne bi mijenjao". 

Komentari