VIDEO: Red Bull Backyard Digger u Varaždinskim Toplicama

Red Bull Backyard Digger

Objavljeno: 21.07.2014. 18:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Red Bull Hrvatska

Ljubitelji ekstremnog sporta već su rezervirali nadolazeći vikend za Red Bull Backyard Digger, a svi oni koji će to tek postati obavezno moraju u subotu i nedjelju doći u Varaždinske Toplice.

U Varaždinskim Toplicama prvi će se puta održati Red Bull Backyard Digger, a domaćini Varaždinac Marin Ranteš i njegov instruktor Mislav Mironović pozivaju sve ljubitelje ekstremnog sporta da im se pridruže na ovom jedinstvenom događaju.

Druženje će ići uz lopatu, filmove, bicikle i roštilj. Otprilike tim redosljedom – najavili su organizatori.

O čemu se radi?

Na livadi iza dvorane Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama, ovog vikenda, 26. i 27. srpnja, održat će se Red Bull Backyard Digger.

Na praznoj će se livadi BMX vozači primiti lopate u ruke i prema prethodno pripremljenoj skici izgraditi stazu za nedjeljni Jam Session. Nakon napornog rada, vozači će se odmoriti uz subotnje filmove i napuniti baterije za nedjeljne skokove na stazi koju su sami izgradili.

Rideri će u nedjelju imati prilike isprobati svojih ruku djelo pri čemu će biti proglašen najbolji vozač i najbolji trik. Potom slijedi uživancija uz roštilj. Pozivamo sve željne adrenalina i one koji još nisu prisustvovali ovakvom događaju da nam se pridruže – pozvali su organizatori.

Sve će početi u subotu i nedjelju u 10 sati ujutro, a vozači će svoje ekstremno umijeće pokazvati kroz cijeli dan. Sam Jam Session započet će u nedjelju, u 14 sati.

A kako će sve to izgledati, pogledajte u video prilogu.

Komentari