VIDEO: Senzualan ples mladih Varaždinki na soundtrack filma "50 nijansi sive"

Objavljeno: 15.03.2015. 20:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: You Tube screenshot

Otkad je stigao u kina, vjerojatno najiščekivaniji film godine "50 nijansi sive" svojom pričom i glazbom nadahnjuje plesače diljem svijeta, a svoju koreografiju na soundtrack filma snimile su i varaždinske plesačice Maja Kućar i Klara Markotić.

Djevojke su svoje plesno umijeće na obradu pjesme "Crazy in love" snimile prije dva tjedna, a njihov je video na You Tube kanalu pregledan već tri tisuće puta. Video je popraćen vrlo pozitivnim komentarima, a koreografiju potpisuje Maja Kućar.

- Video smo snimile jedno popodne u dvorani. Inspiracija nam je bila sama pjesma, nama genijalna sporija obrada pjesme Crazy in love. Video je popraćen vrlo pozitivnim komentarima, posebice zato što pretežito radimo brže pjesme i koreografije, mtv i hiphop stil, a ovo je nešto sporija, smooth koreografija - doznali smo od Maje Kućar.

Nedavno su se Maja i Klara pojavile i u spotu za pjesmu "Što da ti dam" varaždinske pjevačice Irme Dragičević. Djevojke veže dugogodišnje prijateljstvo, strast prema plesu, a rođene su i na isti dan.

- Obje plešemo od malena, iza nas je mnogo nastupa kao dio plesne grupe FOUR ali i kao dueta, primjerice uz Irmu Dragičević. Poznajemo se već nekih sedam godina, a iza nas je dugogodišnje prijateljstvo. Zanimljivo je i da smo rođene na isti dan - saznali smo od Maje.

Maja trenutno studira psihologiju u Rijeci, a pleše u poznatom "RiS dance centru" Ivone Brnelić.

- Sljedeće godine u Rijeku stiže i Klara, a s obzirom na to da nam je ples strast, veselimo se budućim plesnim avanturama - rekle su nam djevojke.

Kako izgleda njihov senzualan ples na obradu "Crazy in love" iz filma "50 nijansi sive" pogledajte u videu.

Komentari