VIDEO: TOMISLAV objavio novi spot i singl "Teardrop Spin"

Objavljeno: 19.04.2015. 09:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: YouTube screenshot

Predstavljamo novi spot zanimljivog hrvatskog trojca TOMISLAV kojeg čine Varaždinke Ksenija Ladić i Morana Krpan te Matija Vojvodić, osmišljen za njihov singl "Teardrop Spin".

Spot je rezultat još jedne sjajne vizije i suradnje redatelja Kyrila Rubinsteina i direktora fotografije Ivana Slipčevića Slipkea. Vizualni kolaž priče upotpunio je i jedinstven modni izričaj modne marke Dioralop, a make up potpisuje Katarina Baković.

TOMISLAVci su prisutni na sceni od 2012. kada je njihovo dugogodišnje druženje spontano rezultiralo stvaranjem zajedničke glazbe. Radi se o tri hrvatska glazbenika koji su prisutni na hrvatskoj glazbenoj alternativnoj sceni već dugi niz godina sa različitim projektima.

U TOMISLAV-u su svoj jedinstveni glazbeni izričaj spojili u zajednički zvuk koji je spoj elektronske glazbe pod utjecajem trip hopa i future beatsa. Singl je i remiksiran od strane njihovih bliskih producenata: Josip Klobučar, Janko Novoselić & Ratko Filipović, Brighton, Borka, Kimekai te Yunnansound, koji su pjesmi dodali i vlastiti prepoznatljivi stil, a vizual za singl osmislio je umjetnik i dizajner Hrvoje Hiršl.

Singl "Teardrop Spin" je dostupno besplatno skinuti na bandcamp stranici a sve daljnje aktivnosti projekta TOMISLAV možete pratite na njihovoj službenoj i Facebook stranici.

Komentari