najava velikog koncerta

VIDEO: Varaždinski tamburaši (CTK) obradili domaći rock hit - poslušajte

Tamburaši Centra tradicijske kulture Varaždin i u vrijeme kada ne mogu zajedno svirati marljivo rade na potpuno novom repertoaru koji planiraju predstaviti uživo krajem godine na velikom koncertu u Varaždinu...
Objavljeno: 17.05.2020. 09:22

Zadnja izmjena: 17.05.2020. 09:24

Tamburaši Centra tradicijske kulture Varaždin i u vrijeme kada ne mogu zajedno svirati marljivo rade na potpuno novom repertoaru koji planiraju predstaviti uživo krajem godine na velikom koncertu u Varaždinu.

Nakon prošle godine koja je bila najuspješnija u povijesti Centra tradicijske kulture,  nastavljaju s atraktivnim, dobro poznatim pjesmama i izvođačima pa su tako ovaj puta snimili rock baladu Tvoje ime čuvam jednog od najpoznatijih rock bendova, Opće opasnosti. Dugogodišnja suradnja s poznatim vokalnim solistom Matijom Boršćakom je rezultirala izvrsnom obradom koju su prijavili na natječaj Ine i Opće opasnosti koja će odabrati najbolju obradu njihove pjesme.

Tamburaški orkestar Centra tradicijske kulture odnedavno djeluje i pod nazivom Varaždinski tamburaši te će uskoro krenuti sa redovnim zajedničkim probama. Pozivaju sve tamburaše koji žele svirati u ovom vrhunskom orkestru da se pridruže jer ih do kraja godine očekuje puno interesantnih koncerata.

Komentari