etv studio

Zsa Zsa: Vuče me da se prijavim na Doru, a Srbija nas u glazbi trenutno 'šiša'

Nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje neretuširane fotografije i progovorila o problemima s kožom, odnosno aknama s kojima se bori već godinama, Zsa Zsa je nedavno pokrenula svoju liniju kozmetičkog proizvoda, odnosno ulje za koje kaže da joj je puno pomoglo riješiti problem.
Objavljeno: 22.04.2022. 13:56

Zadnja izmjena: 25.04.2022. 08:38

U današnjoj emisiji eTV studija ugostili smo Zsa Zsu koja je između ostalog progovorila o planovima za budućnost, novoj kozmetičkoj liniji proizvoda za njegu kože i odgovorila na pitanje planira li se ikad prijaviti na Doru.

Nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje neretuširane fotografije i progovorila o problemima s kožom, odnosno aknama s kojima se bori već godinama, Zsa Zsa je nedavno pokrenula svoju liniju kozmetičkog proizvoda, odnosno ulje za koje kaže da joj je puno pomoglo riješiti problem.

- Ne radi se samo o običnom ulju. Pokušavali su me prirodno izliječiti sa nekim prirodnijim načinima, a ne da pijem ne znam kakve agresivne tablete jer su mi jedne od tih tableta prouzročile 'boom' kakav sam doživjela. Dodali smo ulja i aktivne dermatološke sastojke koji se koriste za tretiranje problematične kože i sve uklopili u ulja da bude nježnije, a ovo je spoj koji ima neki balans - rekla je Zsa Zsa.

'Srbija nas šiša'

Na pitanje misli li da je korona kriza bila prilika da se hrvatska glazba resetira i postane kvalitetnija, odgovara:

- Mislim da bi se u potpunosti nekaj desilo, da bi se morala izmijeniti ne jedna generacija nego par generacija. Srbija nas šiša kaj se toga tiče. Kreativno, produkcijsko i ulaganjima u showbizz. Ja bih voljela da mi krenemo u tom smjeru. Mi nemamo muda. Lijepa je hrvatska glazba, ali smo plašljivi oko novih stvari i publika sporije prihvaća nove stvari - rekla je Zsa Zsa. 

'Vuče me da se prijavim na Doru'

Aktualna tema zadnjih mjeseci je Dora na kojoj je pobjedila njezin prijateljica Mia Dimšić, a Zsa Zsu smo pitali ima li kakve šanse da se i sama prijavi na taj izbor:

- Imam osjećaj da ljudi imaju kaj se tiče Dore, od mene visoka očekivanja i da misla da bi ja napravila nešto, a ja nisam baš tolko sigurna. Danas više ništa nije pravilo. Nije ideja isključena, vuče me malo svaki put kad vidim da opet nismo prošli. Žao mi je da Albina nije prošla, ali ljestvica je bila visoko postavljena. Ako ona nije prošla, kaj bum ja s dvije lijeve noge, mogu samo pjevat balade - rekla je Zsa Zsa između ostalog.

Slijedi balada

Nakon nekoliko uspješnih siglova, Zsa Zsa je već i prije otkrila kako će sljedeća pjesma biti balada koja je u pripremi, no kada ćemo je čuti?

- Pjesmu pokušavam snimiti, ali se uvijek dese neke situacije. Sad nam dolazi ljeto, da li pustiti baladu na ljeto ili proljeće? Jako je lijepa pjesma i definitivno će ući u mnoga srca. Ja sam se zaljubila u nju na prvu i tko god ju je čuo, svi su reagirali, wow, kako je lijepa pjesma - rekla je Zsa Zsa.

 

Komentari