FINE'SA CREDOS d.d.

VIDEO: Tri životna savjeta o štednji našeg najstarijeg klijenta

Najvrijedniji je savjet koji dolazi od osobe kojoj vjerujemo i koja vjeruje nama
Objavljeno: 23.01.2021. 10:39

Zadnja izmjena: 20.08.2021. 10:22

Foto: Fine'sa Credos d.d. - članica consulting financijsko investicijskog holdinga Fine'sa

Bezbroj je razloga zašto je tijekom života važno razumno upravljati svojim novcem, te odabirati načine i koristiti prilike kako da se već zarađeni novac – ne samo sačuva, nego i poveća.

Savjete i nadahnuća za odgovoran odnos prema novcu pronalazimo na najrazličitijim mjestima, ali ipak je najbolje kada savjet, nadahnuće ili uputstvo dođe od osobe kojoj vjerujemo i koja nam je bliska. Jedna od takvih osoba bio je gospodin Vinko Martin iz Međimurja, kojeg se danas, na godišnjicu njegova odlaska, prisjećamo s dubokim poštovanjem i određenom sjetom. Naime, godinu dana prije nego što nas je gospodin Vinko 23. siječnja 2019. godine napustio, s njime smo proslavili 90. rođendan, a prilikom proslave Vinko nam je sa suzama u očima dao sljedeća tri životna savjeta vezana podjednako za život i za štednju:

Život je samo jedan. Promašiš li ga, uludo si živio.

Štediti znači: ne puno, nego makar malo, da bi tako pomalo imali sve više i više.

Što bih ja napravio sad pod stare dane? Glavno je da imaš neku zalihu. Zaliha nikad ne može biti prevelika.

Rubrika pod pokroviteljstvom:

Fine'sa Credos d.d., financijska kompanija sa sjedištem u gradu Varaždinu, građanima nudi štednu alternativu s prinosom od 4,00%, 4,25% i 4,50 %. Za više informacije nazovite: 042/492-973, posjetite web stranicu www.finesa-credos.hr ili se obratite izravnon na e-mail adrese: [email protected][email protected]

Komentari