buduća učiteljica i foto-model

BAUMGARTNER PHOTOSESSION Zina s 19 godina mašta da bude učiteljica u Skandinaviji, ali i uspješni foto-model

Objavljeno: 27.12.2017. 18:39

Zadnja izmjena: 31.12.2017. 19:44

Foto: Viktor Hranić

Zina Miočić Lisjak rođena je prije 19 godina u Zagrebu, u kojemu je završila Opću gimnaziju, te na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu studira prvu godinu. Živi aktivnim i zanimljivim životom, bavi se latinoameričkim i standardnim plesom već 7 godina, pjeva u studentskom zboru, crta, bavi se modelingom, voli putovati.

I već je proputovala brojne zemlje, a najviše ju se - barem za sada - dojmila Kanada. No, prošla je i brojne druge kulture, od Meksika do Rusije - i htjela bi otići u New York, Toronto ili u Kaliforniju gdje bi htjela naučiti surfati. I time ne završavaju njezini interesi.

- Voljela bih i dalje putovati, a htjela bih jednoga dana u nekoj skandinavskoj zemlji pokrenuti privatnu osnovnu školu, koristila bih više taj skandinavski sustav poduke, da nema učenja napamet 17 predmeta, nego da se više temelji na interesima učenika, da shvate što ih zanima, da budu sretni kao ljudi koji će znati što žele studirati. - govori nam Zina.

Rado je pristala na naš poziv i vrlo je spremno odradila svoj prvi - ali definitivno ne i posljednji photosession. Jer ona dio svojeg života želi posvetiti i izgradnji karijere foto-modela.

- Voljela bih biti uspješna poslovna žena u svijetu poslovnih ljudi, kako bih mogla sklopiti uspješne poslovne dogovore vezane uz moje ambiciozne planove poput vlastite privatne škole. - govori nam o svojim planovima Zina. A vi na temelju naših fotografija i sami možete vidjeti kako njezina maštanja nisu isprazna.

Sretne blagdane zeli vam AC Baumgartner!

Komentari