Investicija

Foto - Partneri Mercedes Benza u Varaždinu krenuli s radovima

Investitori koji su inače partneri Mercedes Benza, a čije je sjedište u Švicarskoj krenuli su s radovima, a prema najavama, gradit će se poslovni objekt veličine 2 tisuće kvadratnih metara ...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 29.04.2021. 09:42

Zadnja izmjena: 29.04.2021. 10:02

Foto: Dino Možek

Grad Varaždin je u listopadu prošle godine sklopio Ugovor o kupoprodaji 7,5 tisuća kvadratnih metara zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje s TD Adimo iz Zagreba, članicom poslovne grupacije Emil Frey.

Investitori koji su inače partneri Mercedes Benza, a čije je sjedište u Švicarskoj krenuli su s radovima, a prema najavama, gradit će se poslovni objekt veličine 2 tisuće kvadratnih metara u kojem će obavljati djelatnosti unutar IT sektora vezano uz automobilsku industriju. S obzirom da je ulaganje veće od pet milijuna kuna investitor je ostvario pravo na poticaje koje dodjeljuje Grad za nove investicije.

''Gospodarstvo Varaždina se razvija''

Inače, početkom mjeseca dvije su tvrtke kupile zemljište u Gospodarskoj zoni Brezje na ulazu u grad, a na parcelama će se izgraditi poslovne zgrade, poslovni prostori i radionica. - Mogu vam i s velikim zadovoljstvom reći da imamo još šest upita za daljnju kupnju zemljišta u Brezju. Gospodarstvo Varaždina se razvija, zone se popunjavaju što rezultira zapošljavanjem. Bez investicija nema ni gospodarskog razvoja - rekao je Čehok.

Komentari