noviteti za mladence

Foto - Dani vjenčanja vratili su se u restoran 'Fontana', donosimo dio atmosfere

Kako je najavila Ružica Crnković, mladencima će se također predstaviti jedna novost, nešto 'što u ovom kraju nitko nema''...

Piše: eMagazin

Objavljeno: 02.04.2022. 20:36

Zadnja izmjena: 02.04.2022. 20:40

Ovoga vikenda se u restoranu 'Fontana' nakon dvije godine pauze održavaju Dani vjenčanja, a mladencima će se predstaviti puno noviteta.

Prema najavama direktorice restorana Fontana Ružice Crković, budućim mladencima i svima zainteresiranima predstavit će se pet ili šest cvjećara iz Varaždinske županije koji će uređivati oko 25 svadbenih stolova.

- Imat ćemo degustaciju svadbenih jela, torti, kolača. Pripremit ćemo 10 vrsta različitih torti, pozvani su svi mladenci koji su rezervirali svoje termine za vjenčanja, a svi budući mladenci moći će također rezervirati svoj termin i ostvariti popuste - najavila je Crnković.

Posjetitelji u Fontani uživaju uz bogati glazbeni program uz plesni studio 'Takt' i 'Valcer', a predstavit će se i tamburaški sastavi 'Elita' i 'Taliri'. Uz to, predstavit će se i fotografi, saloni vjenčanica, snimatelji, rasvjeta. Kako je najavila Crnković, mladencima će se također predstaviti jedna novost, nešto 'što u ovom kraju nitko nema''.

- U eksterijeru, uz sam objekat restorana bit će napravljeni jedan parkić za snimanje sa paviljnom, ljuljačkama i to sve u vintage stilu dok će unutar same sale biti kutak za snimanje sa prelijepom sofom i cvjetnom instalacijom gdje će se svi gosti moći fotkati s mladencima - najavila je.

Komentari