bili smo tamo

Foto - Donosimo veliki foto izvještaj s izbora Miss Varaždinske i Međimurske županije

Pripremljen je bio i atraktivan glazbeno-modni program. Glazbeni dio program obogatili su Ana Rucner, Anezi, Irma Dragičević i Varaždinski Vokalni Asambl...
Objavljeno: 29.04.2024. 23:58

Zadnja izmjena: 29.04.2024. 23:58

Foto: Lidija Filipović

U Hotelu Turist u Varaždinu večeras je održan prvi 'Izbor za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije' na kojem se predstavilo 20 djevojaka iz dviju županija, a čemu su prisustvovale i poznate osobe iz javnog života.

Ovaj izbor organizirale su nove direktorice Brankica Capan Vučić i Barbara Bukovec te casting managerica Valerija Vlah. Pobjednice ovog izdanja izbora imat će priliku sudjelovati na finalnom izboru za Miss Beauty Hrvatske. Inače, vlasnice projekta Timeless Breauty & Miss Beauty HR su Sanja Bjedov i Tamara Roglić.

Pripremljen je bio i atraktivan glazbeno-modni program. Glazbeni dio program obogatili su Ana Rucner, Anezi, Irma Dragičević i Varaždinski Vokalni Asambl - VVA. Plesni nastup pripremio je Plesni studio Korak iz Čakovca, dok su modno-revijalni dio upotpunili Mistic exclusive - Mirsada Jureša, Vibela design - Ivana Filipović i Brokat - Snježana Radev.

Komentari