uspješna poslovna godina

FOTO: Evo kako je sinoć bilo na svečanoj završnici poslovne godine Fine'sa Grupe

Objavljeno: 17.12.2017. 15:29

Zadnja izmjena: 18.12.2017. 11:48

Foto: Viktor Hranić / Luka Šalamun

Menadžment i djelatnici Fine'sa Grupe, u čijem sastavu posluje i portal eVaraždin, sinoć su se okupili na svečanoj završnici povodom kraja kalendarske i poslovne godine, koja se održala u toplom ambijentu „Roki turizma“ u Radovcu.

Predsjednik nadzornog odbora Josip Samaržija i predsjednik uprave Fine'sa Grupe Libor Weiser tom prigodom istaknuli su zadovoljstvo poslovnim rezultatima u godini na izmaku, te zaposlenicima izložili poslovne planove za 2018., ali i godine koje slijede.

Djelatnicima se obratio i Josip Šumečki, predsjednik uprave Fine'se Consorsa, također istaknuvši zadovoljstvo postignutim rezultatima ove najveće kompanije u sastavu Grupe koja zapošljava 250 ljudi. A djelatnicama s deset, dvadeset ili više godina staža pritom su već tradicionalno uručene i jubilarne nagrade.

Povijest se ne može kupiti

- Povijest se ne može kupiti. Cjelokupni poslovni model Fine'sa Grupe zasniva se na kapitalizaciji poslovne uspješnosti vlastitih projekata iz ranije povijesti. Misija nam je pomoći u istraživanju novih mogućnosti, pokretanju novih projekata ili rastu postojećeg poslovanja, nudeći produktivna poslovna rješenja ili preporuke, s vizijom poduzetničkog rasta, pomažući ljude s poduzetničkim potencijalom – rečeno je između ostaloga tom prigodom.

Fine'sa Grupa specijalizirana je, naime, za konzultantske usluge malog poduzetništva, a svoj pristup zasniva na implementaciji provjerenih metodologija na vlastitim projektima iz proizvodnih i uslužnih djelatnosti. U sastavu Fine'sa Grupe nalazi se osam poduzeća sa širokim spektrom djelatnosti, a Grupa ukupno zapošljava više od 380 zaposlenika.

Kompanije se bave financiranjem, investiranjem, turizmom, nekretninama, obućarstvom, ribarstvom, energetikom i medijskom djelatnošću, a Fine'sa Grupa proizašla je iz banke „Kovanica“, odnosno još ranije štedno kreditnih zadruga Mipcro i Kovanica, tvornice obuće Ivančica i pekarskog brenda „Kajzerica“ koje je poslovno strukturirao i u njih ulagao osnivač Grupe Josip Samaržija.

Komentari