25. godina općine

FOTO: Evo velike fotogalerije s koncerta Thompsona u Donjoj Voći

Koncert je započeo nešto iza 21 sat, dok je od 16 sati na području Općine na snazi posebna regulacija prometa s obzirom na velik broj posjetitelja s područja cijele sjeverozapadne Hrvatske, ali i Slovenije, Mađarske i Austrije...
Objavljeno: 22.09.2018. 22:16

Zadnja izmjena: 23.09.2018. 00:01

Foto: Viktor Hranić

Nakon što je prošle godine nastupio u Areni i ljetos na dočeku Zlatka Dalića u Varaždinu, Marko Perković Thompson u subotu navečer je na poziv načelnika Krunoslava Jurgeca održao koncert u Donjoj Voći.

Koncert je započeo nešto iza 21 sat, dok je od 16 sati na području Općine na snazi posebna regulacija prometa s obzirom na velik broj posjetitelja s područja cijele sjeverozapadne Hrvatske, ali i Slovenije, Mađarske i Austrije. Naime, na koncert su stigli i Gradišćanski Hrvati s područja Općine Narda s kojom Donja Voća surađuje već niz godina. Koncert je organiziran povodom 25. obljetnice postojanja Općine Donja Voća te povodom Dana branitelja Grada Varaždina i Varaždinske županije, a u našoj velikoj fotogaleriji pogledajte kakva je bila atmosfera na igralištu NK Vindije:

Komentari