ADVENT U VARAŽDINU

Foto - Počela je Ledena čarolija na Kapucinskom trgu

Središnja događanja održavat će se na Korzu koje je ukrašeno u božićnom duhu s brojnim foto točkama, a tamo je postavljena i koncertna pozornica. Na otvorenju Adventa pjeva Vanna te slijede i drugi zanimljivi i interesantni koncerti...
Objavljeno: 27.11.2021. 20:02

Zadnja izmjena: 27.11.2021. 20:25

Foto: Dino Možek

Večeras je otvorena Ledena čarolija na Kapucinskom trgu čime je počeo Advent u Varaždinu. 

Otvoreno je ledeno klizalište i ledeni tobogan na Kapucinskom trgu, a Varaždinska kuća u Gajevoj ulici postala je Kuća Djeda Mraza. Počeo je i izlagački dio programa na Franjevačkom trgu, dok članovi Udruženja obrtnika Varaždin svoje proizvode izlažu na Trgu slobode. 

Središnja događanja održavat će se na Korzu koje je ukrašeno u božićnom duhu s brojnim foto točkama, a tamo je postavljena i koncertna pozornica. Na otvorenju Adventa pjeva Vanna te slijede i drugi zanimljivi i interesantni koncerti. 

Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj. -Ovaj Advent nije najveći, on je baš onakav kakav treba biti i to je moto. U ovom romantičnom gradu kakav Varaždin već sam po sebi jest, napravit ćemo romantični Advent u kojem će svi naši sugrađani ali i posjetitelji iz drugih županija moći uživati - rekao je Bosilj.

Kako je to izgledalo večeras pogledajte u fotogaleriji našeg fotoreportera. 

Komentari