aquacity

Foto - Pogledajte kako izgleda novootvoreni Aquapark za djecu i mlade

"Najvažnija nam je sigurnost, stoga će ovaj objekt nadzirati troje zaštitara i spasioca, 24 sata na dan", poručio je gradonačelnik Bosilj...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.07.2021. 12:34

Zadnja izmjena: 10.07.2021. 16:57

Foto: Dino Možek

Kao što smo već jučer najavili, danas je na varaždinskom kupalištu Aquacity u suradnji s Općinom Trnovec Bartolovečki otvoren Aquapark.

JU Gradski bazeni koja upravlja kupalištem angažirala je tvrtku Dakris iz Zagreba da na 700 kvadratnih metara postavi desetak atrakcija na napuhavanje kakve se uobičajeno nalaze na popularnim plažama uz more.

Riječ je o setu atrakcija na vodenoj površini "varaždinskog mora" koje omogućavaju zanimljivo i aktivno provođenje vremena uz vodu ponajprije djece i mladih, maksimalno 70 osoba istovremeno. I dok je kupanje na Aquacityu besplatno, korištenje Aquaparka će se naplaćivati 1 sat 30, 2 sata 50, a cjelodnevno korištenje 90 kuna po osobi. Radno vrijeme objekta je od 10 do 20 sati. 

Gradonačelnik Neven Bosilj istaknuo je kako je ovo prvi kontinentalni aquapark u Hrvatskoj. - Grad Varaždin želio je omogućiti građanima nešto novo. Nadam se da će naši mališani, naša djeca uživati u tome sadržaju. Prije svega, najvažnija nam se sigurnost, stoga će ovaj objekt nadzirati troje zaštitara i spasioca, 24 sata na dan. - dodao je Bosilj.

Komentari