obilazak špancirfesta

Foto - Predsjednik Milanović 'prošpancirao' varaždinskim ulicama

Obilazak je počeo u 18 sati na varaždinskom Trgu slobode, a prilikom obilaska predsjednik je ujedno posjetio i Turističku zajednicu Grada Varaždina, kao i obrtnike na Trgu tradicijskih obrta, dok ga je ispred Gradske vijećnice dočekala varaždinska građanska garda...
Objavljeno: 24.08.2022. 20:07

Zadnja izmjena: 24.08.2022. 20:14

Foto: Boris Matijašec

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je u popodnevnim satima boravio u Varaždinu te je tom prilikom prošetao ulicama grada i obišao popularan Špancirfest.

Obilazak je počeo u 18 sati na varaždinskom Trgu slobode, a prilikom obilaska predsjednik je ujedno posjetio i Turističku zajednicu Grada Varaždina, kao i obrtnike na Trgu tradicijskih obrta, dok ga je ispred Gradske vijećnice dočekala varaždinska građanska garda.

- Ovdje sam po ne znam koji put i uvijek se rado vraćam, sviđa mi se ovdje. Pitajte me što ću raditi ovdje. Hodati i gledati - rekao je sažeto te je obilazak iskoristio kao priliku da se osvrne na aktualnu situaciju u zemlji i Europi.

Uz predsjednika Milanovića, gradonačelnika Nevena Bosilja i njegovog zamjenika Miroslava Markovića, obilasku su prisustvovali i predsjednica Gradskog vijeća Zdravka Grđan, direktorica TZ Grada Varaždina Jelena Toth, predsjednik Reformista Radimir Čačić te saborska zastupnica Natalija Martinčević.

Komentari