raznolik program

Foto - Sljedećeg tjedna kreće Advent u Varaždinu - pripreme su u punom jeku

Posjetitelji će ove godine u Ledenoj čaroliji uživati na Kapucinskom trgu, a u sklopu koje će biti otvoreno klizalište i ledeni tobogan, čije je postavljanje u tijeku.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.11.2021. 09:12

Zadnja izmjena: 15.11.2021. 09:12

Foto: Dino Možek

Ovogodišnji Advent u Varaždinu počinje 27. studenog koncertom Vanne varaždinskom Korzu, a bogat program trajat će sve do 6. siječnja.

Posjetitelji će ove godine u Ledenoj čaroliji uživati na Kapucinskom trgu, a u sklopu koje vas očekuje klizalište i ledeni tobogan čije je postavljanje u tijeku. Također, Varaždinska kuća u Gajevoj ulici pretvorit će se u Kuću Djeda Mraza gdje će se varaždinski Djed Mraz Krunoslav Čolo družiti s djecom te će ondje biti i drugi dječji sadržaji. Izlagački program bit će premješten iz Gajeve ulice na Franjevački trg, dok će članovi Udruženja obrtnika Varaždin svoje će proizvode izlagati na Trgu slobode. 

Središnja događanja održavat će se na Korzu koje će biti ukrašeno u božićnom duhu s brojnim foto točkama, a tamo će biti postavljena koncertna pozornica. Na otvorenju Adventa pjevat će Vanna te slijede koncerti Dino Dvornik tribute banda i Nene Belana, kao i drugih izvođača. 

Komentari