fotogalerija

Foto - Špancirfest otvorili Letu štuke i Pips, Chips & Videoclips

Započeo je Špancirfest, a prvu večer su na velikoj pozornici na Starom gradu nastupili kultni bendovi Letu štuke i Pips, Chips & Videoclips....
Objavljeno: 19.08.2022. 20:22

Zadnja izmjena: 19.08.2022. 23:50

Foto: Luka Šalamun

Započeo je Špancirfest, a prvu večer su na velikoj pozornici na Starom gradu nastupili kultni bendovi Letu štuke i Pips, Chips & Videoclips.

Kada su 2005. regionalnu scenu osvojili eponimnim albumom „Letu Štuke“ koji je iznjedrio bezvremenske, generacijske hitove „Minimalizam“ i „Mjesto za dvoje“ mnogi su ih smatrali novim imenom iako povijest benda seže u, danas mitske, osamdesete kada je Sarajevo prštalo glazbenom energijom.Od prvog albuma do danas prošlo je dosta godina, bend je zaslužio status važnog i voljenog, a njihove svirke na Špancirfestu su uvijek sjajne, emotivne i, bez obzira na brojnost publike, intimne.

Jedno od najvećih i najutjecajnijih glazbenih imena s ovih prostora, Pips, Chips & Videoclips, bend koji se u trideset i nešto godina postojanja više puta glazbeno osvježio, promijenio i sa svakom fazom dosizao nove umjetničke visine i osvajao novu publiku ujedno je i jedno od najimpresivnijih koncertnih imena koje možete doživjeti. 

Komentari