šef sdp-a na špancirfestu

FOTO: U VARAŽDINU I BERNARDIĆ: 'Drago mi je da se ljudima na Špancirfestu može vidjeti osmijeh'

Objavljeno: 22.08.2018. 21:20

Zadnja izmjena: 22.08.2018. 22:45

Foto: Viktor Hranić

Osim što je danas Špancirfest posjetio predsjednik Vlade Andrej Plenković, istovremeno je u Varaždin došao i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, koji je u pratnji predsjednice županijskog SDP-a Barbare Antolić Vupore i predsjednika gradskog SDP-a Miroslava Markovića, obišao gradske ulice i Bučograd u atriju Županijske palače.

- Prije svega drago mi je da se ljudima na Špancirfestu može vidjeti osmijeh, da mogu vidjeti tradiciju, te sve one tradicionalne obrte koji su održavali Varaždin i ovaj predivni sjever Hrvatske cijelo vrijeme na životu, i ono što je možda najvažnije da mogu vidjeti ljude koji su uložili jako puno rada - rekao je tom prilikom predsjednik SDP-a te je nastavio s čestitkama...

- Od srca čestitam, izuzetna je čast biti dio 20. obljetnice Špancirfesta, jedne manifestacije koja u Hrvatskoj ima najdužu povijest, prema tome sretan sam što sam večeras ovdje s Varaždincima i Varaždinkama, sa svim ljudima sjevera Hrvatske kao i svim dobronamjernim ljudima iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva koji svake godine u sve većem broju dolaze ovdje - zaključio je Davor Bernardić.

Komentari