Od četvrtka u 0:01 na snazi su posebne mjere koje će vrijediti 30 dana, a kojima se zatvara čitav niz objekata i značajno ograničava mogućnost širenja korona virusa u populaciji...

Otkazuju se tako sva javlja okupljanja, obustavlja rad ugostiteljskih objekata svih kategorija, uz izuzetak pripreme te dostave hrane te rada pučkih kuhinja. Obustavlja se rada teretana, sportskih centara, fitness i rekreacijskih cenatara, svih organiziranih treninga, plesnih škola, dječjih i drugih radionica..

Ipak, unatoč svim mjerama, rade trgovine s prehrambenim i higijenskim artiklima, benzinske, kiosci, pekarnice, specijalizirane trgovine s dječjom opremom, prodajom hrane za životinje te trgovine sa specijaliziranim ortopedskim pomagala.

Mi smo danas prošli gradom, fotografirali ljude koji su danas normalno na svojim radnim mjestima te im i ovaj put želimo zahvaliti na trudu koji ulažu. Naravno, u tu kategorju ulaze i zdravstveni djelatnici kao i svi drugi koji normalno rade. Poručujemo njima, kao i svima ostalima da paze na svoje zdravlje, kao i na zdravlje svojih najbližih. 

 

 

Komentari

19.03.2020. 12:16h Zadnja izmjena: 19.03.2020. 12:50

Foto: Dino Možek