uskoro počinje festival

Foto - U gradu se naveliko priprema sve za dolazak više stotina tisuća špancirera

Na Špancirfestu održat će se preko 500 programa, a između ostalog valja spomenuti bogati ulični program, Kreativnicu, Vinski grad, kazališne predstave Kerekesh Teatra kod Vile Bedeković...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.08.2022. 10:55

Foto: Mateja Rak

Špancirfest počinje za malo više od tjedan dana, a u gradu su već naveliko započele pripreme. Uređuje se pozornica kod Starog grada, priprema se lunapark za najmlađe i postavljaju se kućice.

Podsjetimo, ovogodišnji festivalo održat će se od 19. do 28. kolovoza, a glavne zvijezde glazbenog programa će biti Letu Štuke, Pips, Chips i Videoclips, Daleka obala, Petar Grašo, Dubioza Kolektiv, SARS, dok festival zatvara LET3. Ulaz na pozornicu kod Staroga grada bit će besplatan dok će se kod Vile Bedeković po običaju naplaćivati ulaz i to za koncerte Vatre, Bože Vreće, Tedija Spalata, Zorice Kondže i Massima. 

Na Špancirfestu održat će se preko 500 programa, a između ostalog valja spomenuti bogati ulični program, Kreativnicu, Vinski grad, kazališne predstave Kerekesh Teatra kod Vile Bedeković, besplatne glazbene radionice te koncerte na pet malih pozornica. 

 

Komentari