ne propustite pogledati

FOTO: U Areni otvoren popularni sajam lova i ribolova - evo tko je došao i što se može vidjeti

Sajam će za posjetitelje biti otvoren u petak i subotu od 9 do 19 sati, a u nedjelju do 17 sati. Ulaznice će stajati 25 kuna, dok će za učenike, studente i umirovljenike biti po 15 kuna, za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, a cijena obiteljske biti će 60 kuna...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.10.2018. 10:47

Zadnja izmjena: 12.10.2018. 15:43

Foto: Luka Šalamun

Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam započeo je danas te će u varaždinskoj Areni trajati sve do nedjelje. Kako je najavljeno, sajam će okupiti stotinjak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Češke i Slovačke.

Posjetitelji između ostalog mogu razgledati izložbe Lovačkog muzeja Hrvatskog lovačkog saveza, Zoološkog vrta Zagreba, vidjeti izložbu 150 vrsta gljiva, a ove godine sajamskom programu ponovo se pridružuje Hrvatski sokolarski klub koje će u petak i nedjelju predstaviti svoje ptice grabljivice poput jastreba, sokola i sove. Vidjeti možete i Reviju pasa lovačkih pasmina gdje će prodefilirat više od 30 pasa.

Sajam će za posjetitelje biti otvoren u petak i subotu od 9 do 19 sati, a u nedjelju do 17 sati. Ulaznice će stajati 25 kuna, dok će za učenike, studente i umirovljenike biti po 15 kuna, za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, a cijena obiteljske biti će 60 kuna.

Komentari