FOTO: Varaždinci pokazali veliko srce u humanitarnoj akciji "Prijatelji za Josipa"

Objavljeno: 29.03.2015. 10:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Izvor: galerija-images/humanitarni koncert prijatelji za josipa 2015

Mnogi Varaždinci i Varaždinke ponovno su pokazali veliko srce u humanitarnoj akciji "Prijatelji za Josipa Horvata".

Na sinoćnjem humanitarnom koncertu u Green Bayu okupilo se tristotinjak posjetitelja koji su uživali u pravoj rock poslastici, a ujedno su svojim donacijama pomogli mladom Josipu koji je na liječenju u varaždinskoj bolnici nakon teške prometne nesreće.

Humanitarni koncert organizirali su Udruga navijača White Stones, prijatelji i Green Bay, a sav prihod od prodaje ulaznica, kao i dio od prodanog pića ide direktno Josipu za troškove liječenja.

Za odličnu rockersku atmosferu bili su zaduženi bendovi iz Varaždina, Zagreba i Koprivnice, Dunstabzugshaube, Fajrunt, Spokoi i Rens Argoa.

Podsjetimo, Josip Horvat teško je ozlijeđen u motociklističkoj nesreći koja se dogodila u Trnovcu, a pritom je poginuo njegov prijatelj Siniša Novoselec.

S obzirom da Josip nema zdravstveno osiguranje te će troškovi njegova liječnja biti vrlo visoki, organizatori humanitarnog koncerta na ovaj su mu način željeli pomoći. Za Josipa možete uplatiti i putem otvorenog računa Splitska banka IBAN: 7423300033153471281, Josip Horvat.

Kako je bilo na humanitarnom koncertu "Prijatelji za Josipa" u Green Bayu pogledajte u fotogaleriji.

{gallery}humanitarni koncert prijatelji za josipa 2015{/gallery}

Komentari