dan svetog patrika

Foto - Ovako Varaždinci slave Dan Svetog Patrika na Trgu slobode

Uz prepun "zeleni" Trg slobode na kojem su plesni klub Celtic Fantasy prezentirali tradicionalan irski ples, a Patrick Walker i Hrvoje Sudar te Belfast Food zabavljali publiku, zgrada Hrvatskog narodnog kazališta i vodotoranj u Varaždinu zasjali su u zelenoj boji...
Objavljeno: 17.03.2022. 21:39

Zadnja izmjena: 17.03.2022. 21:40

Povodom Dana Svetog Patrika, varaždinski Trg slobode u organizaciji Koncertnog ureda Varaždin, od danas je zatvoren za promet te je pretvoren u zelenu oazu koja će posjetiteljima kroz tri dana nuditi prigodne zabavne sadržaje.

Uz prepun "zeleni" Trg slobode na kojem su plesni klub Celtic Fantasy prezentirali tradicionalan irski ples, a Patrick Walker i Hrvoje Sudar te Belfast Food zabavljali publiku, zgrada Hrvatskog narodnog kazališta i vodotoranj u Varaždinu zasjali su u zelenoj boji te se time pridružili preko 700 znamenitosti diljem svijeta koje će danas biti osvijetljeno zelenom bojom. 

Sutra će se u sklopu manifestacije održati after work party te večernji zajednički nastup plesne skupine Emerald Steps i benda Drowsy Lizards, a u subotu publiku od jutra zabavljaju The Rocks of Hy-Brasil, dok je navečer pozornica rezervirana za The Fakin’ Lajsne. Uz irsku glazbu i ples, sva tri dana Varaždinski su ugostitelji za posjetitelje osigurali gastro ponudu te točeni Guinness i Grif. Ova manifestacija je tek prva suradnja u nizu kojom Koncertni ured najavljuje zemlju partnera ovogodišnjih Varaždinskih baroknih večeri - Irsku.

Komentari