FOTO/VIDEO Varaždince na Kapucinskom trgu dočekala “Adventska čarolija“

galerija-images/Adventska carolija

Objavljeno: 30.11.2014. 21:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Dolaskom prosinca Varaždin tradicionalno svoje jesensko ruho zamjenjuje božićnim. Varaždinska „Adventska čarolija“ u nedjelju je izmamila velike i male posjetitelje na Kapucinski trg, na kojem su mogli uživati u glazbenom programu, domaćim delicijama i klizanju...

Adventska svjetla su upaljena i u malom Beču čiji se božićni sajam po raskoši ne može mjeriti s onim koje priređuju europske metropole. Varaždince i njihove goste prohladno i kišovito vrijeme nije spriječilo da uživaju u nastupu članova Gradskog puhačkog orkestra HŽ-a.

Zabundani posjetitelji cupkali su u ritmu koračnica, a verglaš Srećko zaplesao je valcer. Osim spomenutog orkestra, nastupili su klapa Lucerne i Centar tradicijske kulture. Miris cimeta, nezaobilaznog kuhanog vina te različitih friško pečenih delicija trgom će se širiti i idućih dana. Ukoliko dođete na Kapucinski trg, nemojte zaboraviti na božićne darove, potražite ih na pultovima drvenih kućica.

Ima tu svega, za svakog ponešto i cijene nisu pretjerane, a kako je to sve skupa danas izgledalo pogledajte u foto galeriji i na video isječku:
{gallery}Adventska carolija{/gallery}




Komentari