dijelić atmosfere

Foto - Vinski grad središnje je mjesto okupljanja na Španciru - evo fotogalerije!

Vinski grad surađuje i s Gastronomadima - vrhunskim gastro stručnjacima, osnivačima kuharske akademije koji kreiraju posebne zalogaje kao savršen par pojedinim vinima iz ponude Vinskog grada...
Objavljeno: 22.08.2022. 08:37

Foto: Boris Matijašec

Svi ljubitelji vina već dobro znaju kako se Vinski grad i ove godine održava ispred Starog grada, a svaki dan od 17 sati posjetitelji mogu doći na degustaciju, pri čemu ih jučer nije spriječilo ni par kapi kiše.

Vinski grad je prošle godine iskoračio iz intimnog prostora palače Sermage te je u prostranom perivoju ispod zidina Starog grada pronašao novi dom, na oduševljenje svih obožavatelja probranih, mahom hrvatskih vina i opuštenog druženja. Vinski grad surađuje i s Gastronomadima - vrhunskim gastro stručnjacima, osnivačima kuharske akademije koji kreiraju posebne zalogaje kao savršen par pojedinim vinima iz ponude Vinskog grada, tako da posjetiteljima nude igru sparivanja hrane i vina kao jednu novu dimenziju iskustva u Vinskom gradu.

Ove godine novost u Vinskom gradu je uvođenje plaćanje karticama na svakoj kućici, a posjetitelji rentaju čašu i idu dalje, konzumaciju plaćaju na svakoj kućici, čime se smanjuje čekanje u redu na kupone.

Komentari