subota ujutro

Fotogalerija - U Varaždinu cijelo jutro pada kiša, evo vremenske prognoze

Vremenska prognoza neće nas "poslužiti" ovog produženog vikenda - do kraja današnjeg dana očekuje nas promjenjivo oblačno vrijeme uz kišu, a temperatura će se kretati od 14 do 16 stupnja...
Objavljeno: 28.05.2022. 12:58

Zadnja izmjena: 28.05.2022. 17:45

Nakon ovotjednih ljetnih temperatura, stigla je promjena vremena - uz kišu, vjetar, grmljavinu i zahlađenje, sređeni Varaždinci i Varaždinke prošetali su ulicama grada u toplim i slojevitim kombinacijama.

Vremenska prognoza neće nas "poslužiti" ovog produženog vikenda - do kraja današnjeg dana očekuje nas promjenjivo oblačno vrijeme uz kišu, a temperatura će se kretati od 14 do 16 stupnja.

Ni sutrašnja prognoza mnoge neće razveseliti. Najviša dnevna temperatura bit će 14 stupnjeva Celzijevih, a većinu dana bit će oblačno i kišovito. Uz to, puhat će slab do umjeren istočni vjetar tijekom cijelog dana.

U ponedjeljak, na praznik, odnosno Dan državnosti koji je za mnoge neradni dan, također će biti hladno za ovo doba godine. Temperatura će dostući maksimalno 16 stupnjeva Celzijevih, a blaga kiša se očekuje samo u večernjim satima. Prijepodne i poslijepodne bit će uglavnom oblačno uz pokoju zraku sunca. 

Komentari