nikad ne biste pogodili

IZNENAĐENI U PROLAZU Evo zašto je kasno sinoć 'blokiran' dio Zagrebačke ulice u Varaždinu!

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 04.11.2016. 19:39

Zadnja izmjena: 04.11.2016. 21:22

Foto: Luka Šalamun

Ako ste se kojim slučajem sinoć kasno navečer, u četvrtak 3. studenoga oko 22.30 sati, zatekli na raskrižju Zagrebačke i Supilove ulice u Varaždinu, i pitali se zašto je od strane policije u razdoblju od oko sat vremena bio preusmjeravan promet u jednu prometnu traku, evo odgovora.

U produkciji eTV-a, hit proizvoda portala eVaraždin na medijskom tržištu Varaždinske župnije, snimao se igrani video spot za portal eVaraždin filmske produkcije koji ćemo uskoro predstaviti javnosti, međutim za kojeg vam sve detalje još uvijek ne možemo otkriti.

Možemo dati samo naslutiti da su cijelu priču svojim angažmanom začinili najangažiraniji varaždinski ženski foto model, Miss Varaždinske županije Iva Breški, te međimurski foto model Denis Lesi Lesjak.

Puno entuzijazma

Nakon karijere koju je godinama gradio u inozemstvu, Lesjak sada uspješno vodi i afirmira Fox Models Croatia agenciju u Zagrebu te je spremno prihvatio ovaj angažman u igranom video spotu s karakteristikama noira.

Detalje cijele priče otkrit ćemo uskoro, kada objavljujemo i prvi teaser trailer, a do tada se zahvaljujemo varaždinskoj policiji na vrlo ugodnoj suradnji, kao i jednom od najangažiranijih snimatelja u Varaždinskoj županiji, Tomislavu Korenu, vlasniku Foto agencije u Novom Marofu.

- Unatoč pretrpanom rasporedu snimanja, Tomislav se s puno entuzijazma uključio u ovaj projekt, kojega je nemoguće zamisliti i bez Sonje OgnjenovićLuke Šalamuna i Libora Weisera, kolega iz redakcije i Fine'sa Grupe, koji su se entuzijastično angažirali oko tona, postprodukcije i rekvizite – kaže Alen Matušin, glavni urednik eVaraždina.

Još iznenađenja

Matušin je ujedno autor scenarija, a prihvatio se i režije, te mu je ovo novi angažman filmske naravi nakon 2012. godine, kada je producirao prvi hrvatski Youtube film za kojega supotpisuje i scenarij.

- Priča je dovoljno kratka, da svi požale što nije duža – zaključuje kratko u šali, ne želeći još otkrivati detalje novoga projekta medijske kompanije Conceptus PUBLICA, izdavača eVaraždina. No, lijepih iznenađenja za svoje čitatelje i gledatelje, naglašava, eVaraždin priprema još!

 

Komentari