Nikad veći interes publike iz Varaždinske županije za Punk Rock Holiday

Objavljeno: 25.07.2015. 11:43

Zadnja izmjena: 26.02.2016. 08:41

Velikom broju zaljubljenika u punk – rock glazbu, ali i onima koji su skloniji metal glazbi, je slovenski gradić Tolmin, zajedno sa prekrasnom dolinom rijeke Soče, postao već tradicionalno okupljalište u ljetnim mjesecima, kada svoja vrata otvaraju dva izvrsna festivala – Metal Days i Punk Rock Holiday.

Naime, nadomak je već peto izdanje Punk Rock Holiday festivala, koje će se održati će se od 3. do 7. kolovoza u susjednoj Sloveniji.

- I dok Metal Days u ovim trenucima broji svoje posljednje ovogodišnje sate, fokus lagano usmjerujemo na sljedeći tolminski spektakl, festival na kojeg se očekuje horde hodočasnika iz cijele Europe, a i šire - kažu nam momci iz novomarofske "Alternative", koji će se i ove godine naći na festivalu.

S obzirom da se ljestvica kvalitete organizacije iz godine u godinu diže, s pravom se već očekuje bogat sadržaj na prostoru festivala, široka ponudu hrane, pića i ostalih potrepština, a opremljenost kampa i infrastruktura cjelokupnog festivalskog prostora je, prema do sada viđenom, na zavidnom nivou.

- Naravno, glavni razlog posjete festivalu su bendovi, a iznimno bogatu listu izvođača ove godine predvode: Beatsteaks, Flogging Molly, Anti – Flag, Madball, Against Me!, Less Than Jake, Raised Fist i Satanic Surfers, Exploited i domaći Elvis Jackson, što je i više nego dovoljna garancija dobre zabave.

Kao što je već spomenuto, festival počinje 3. kolovoza, međutim headlinerski set počinje dan poslije, 4. kolovoza, dok je takozvani "nulti dan" rezerviran za partijanje na Beach Stage-u.

Festivalska ulaznica po cijeni od 90 eura + 9 eura pristojbe ukljućuje kampiranje te pristup glavnoj i beach pozornici na kojima će se izmijeniti više od 50 izvođača u četiri službena dana festivala.

Za više informacija o svemu svakako posjetite službenu stranicu festivala (http://www.punkrockholiday.com/), a specijalni izvještaj s festivala donosimo na portalu eVaraždin.

Komentari