Ponosni u ratu, ponosni u miru

Brojni uzvanici na velikoj 10. obljetnici Udruge veterana 'Pume' - pogledajte tko je sve došao

Objavljeno: 13.04.2016. 19:11

Zadnja izmjena: 13.04.2016. 19:17

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

U varaždinskom HNK danas je svečano obilježena deseta godišnjica Udruge veterana 7. gardijska brigada "PUMA".

Na svečanost su pristigli mnogi načelnici i gradonačelnici iz Varaždinske županije, kao čelnici Grada Varaždina i Varaždinske županije, a pristigla je pomoćnica ministra branitelja Tome Medveda, Nevenka Benić; saborska zastupnica HDZ-a Josipa Rimac, izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Ante Deur i brojni drugi...

"Budimo ponosni!"

- Udruga veterana 7. gardijske brigade provodi niz aktivnosti od izgradnje spomenika do obilježavanja važnih obljetnica postrojbe te obljetnica u Domovinskom ratu. Pokrenuli su mnogo inicijativa za izgradnju, te za prava i interese njihovih članova. Pratimo ih u njihovim aktivnostima i financijski pomažemo - rekla je Benić, istaknuvši da je namjera Ministarstva da društvo pozitivno gleda na hrvatske branitelje te da na njih budu ponosni.

"Veliko hvala!"

Velika je, pak, čast bili Robertu Puji, predsjedniku udruge zahvaliti svima koji su ih poticali u njihovom radu.

- Nama je izuzetno drago što se možemo zahvaliti svima koji su nam pomagali u posljednjih deset godina. Bez pomoći lokalne zajednice ne bi mogli ostvariti projekte koje smo dosad proveli, od spomenika u Parku 7. gardijske brigade do spomen obilježja na Dinari - zaključio je Puja.

Kakva je atmosfera vladala na obilježavanju desete godišnjice Puma pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Komentari