VANDALIZAM

FOTO Drugi puta u dva mjeseca divljački polomljeni čempresi u Harambašićevoj ulici

Neviđeni vandalizam dogodio se u Harambašićevoj ulici u Varaždinu, kod kućnih brojeva 30 i 32. Za sada nepoznati huligani porušili su veći broja čempresa u noći s 9. na 10. siječnja ove godine.
Objavljeno: 10.01.2021. 11:49

Zadnja izmjena: 10.01.2021. 12:31

Foto: Dino Možek

Neviđeni vandalizam dogodio se u Harambašićevoj ulici u Varaždinu, kod kućnih brojeva 30 i 32. Za sada nepoznati huligani porušili su veći broja čempresa u noći s 9. na 10. siječnja ove godine.

Čemprese su 2014. godine zasadili Parkovi na zemljištu stanara navedenih kućnih brojeva. Policija je izvršila uviđaj, a stanari će podnijeti kaznenu prijavu protiv za sada nepoznatog počinitelja.

"Ovo je drugi slučaj rušenja stabala u posljednja dva mjeseca. Prvobitno je srušeno pet stabala kiselog ruja, a počinitelj istog je poznat, jer je viđen i snimljen od strane stanara kućnog broja 32. Protiv njega podnesena je prijava PU varaždinske. Stabla je rušio motornom pilom. Događaj se odigrao, prema mišljenju nas stanara, u vremenu iza ponoći, jer nitko nije čuo ranije, a bili smo budni. Ova stabla su pak srušena ljudskom snagom." poručuju stanari iz Harambašićeve ulice 30 i 32.

Komentari