Varaždinska Elektra proslavila 120. rođendan, Leverić "testirao" Teslu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 11.12.2015. 14:20

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 08:42

Foto: FOTO: Siniša Sović

Uz brojne goste varaždinska Elektra danas je proslavila 120 godina postojanja proslavom kojoj su nazočili varaždinski gradonačelnik Goran Habuš, dožupani Varaždinske županije Alan Košić i Alen Kišić, mnogi načelnici i gradonačelnici iz Varaždinske županije, a stigao je i zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić.

Leverić je pritom iskoristio priliku pa sjeo u Teslu - elektro automobil koji je odnedavno moguće "puniti" i u Varaždinu. 

Istaknimo da varaždinska Elektra ukupno broji 238 zaposlenih sa sjedištem u Varaždinu i vanjskim pogonima u Ivancu, Novom Marofu i Vinici.

- Svojim kapacitetima spremni smo relativno brzo otkloniti bilo kakav kvar. Također kontinuirano ulažemo i moramo slijediti trendove, a izazov je priključenje što više novih korisnika, pogotovo poslovnih koji dolaze u poduzetničke zone - rekao je direktor varaždinske Elektre, Zvonko Rožmarić.

Predsjednik uprave HEP-a Perica Jukić istaknuo je važnost projekta modernizacije svih hidroelektrana u Hrvatskoj, a tako i HE Varaždin.

-To je strateško investiranje HEP-a. U završnoj je fazi revitalizacije hidroelektrana u cijeloj Hrvatskoj pa tako će Hidroeletrana Varaždin dobiti još 15 MW snage - dodao je Jukić.

U fotogaleriji pogledajte tko je sve stigao na proslavu 120 rođendana.

Komentari