ACI-jev dioničar predlaže da se ne opoziva Davor Patafta

Objavljeno: 12.06.2012. 16:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Uprava Adriatic Croatia International Cluba d.d. na prijedlog dioničara Patting d.o.o. iz Varaždina (radi se o tvrtki iz T7 grupacije čiji je vlasnik Davor Patafta) objavljuje protuprijedlog za članstvo u Nadzornom odboru za Glavnu skupštinu ACI, sazvanu za 20. lipanj 2012. godine, piše Poslovni.hr.

Trgovačko društvo Patting d.o.o iz Varaždina predlaže da se ne opoziva član Nadzornog odbora Davor Patafta, već da se opozovu Nina Perko iz Zagreba, Edi Perović iz Zadra i Blaž Pezo iz Dubrovnika. Za članove nadornog odbora ACI-ja društvo Patting d.o.o. predlaže Mladena Mijača, Tedija Chiavalona, Doris Peručić i Davora Pataftu.

- Naime, Davor Patafta je uspješan poduzetnik koji svojim iskustvom i znanjem može doprinijeti uspješnijem polsovanju Društva, što je i do sada, obnašajući funkciju člana Nadzornog odbora šest godina, bezuvjetno činio zastupanjem interesa malih dioničara - piše u protuprijedlogu.

Društvo Patting je kao dioničar ACI-ja imatelj 7.685 redovnih dionica, što čini 6.92 posto temeljnog kapitala, te je po veličini drugi pojedinačni dioničar.  

Komentari