stigli već osmi i deveti investitor

Atraktivna zona u Ljubešćici brzo se popunjava: Prodana još dva zemljišta!

Objavljeno: 03.04.2021. 12:43

Zadnja izmjena: 03.04.2021. 13:04

Foto: Arhiva

Na sjednici Općinskog vijeća Općine Ljubešćica održanoj 31. ožujka 2021. godine, donesena je Odluka o davanju suglasnosti na Odluku o izboru najpovoljnije ponude za prodaju još dva građevinska zemljišta u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica.

Riječ je ponudi tvrtke MDR TECH d.o.o. za kupnju čestice veće od 3.300 kvadrata u vrijednosti od 235,3 tisuće kuna, te ponudi tvrtke Team Mehanika Štriga d.o.o. za kupnju čestice veće od 2.300 kvadrata u vrijednosti od 165,4 tisuće kuna.

Kako je tom prilikom rečeno: cilj izgrađene komunalne i elektroenergetske infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica već sada ima pozitivne učinke. Od samog početka projekta u Poduzetničkoj zoni su bila 3 poduzetnika, a do sada je već prodano ukupno 9 parcela.

- To znači da izgradnja komunalne infrastrukture pozitivno utječe na privlačenje investitora i investicija, što pak izravno utječe na rast i razvoj gospodarstva na lokalnoj i regionalnoj razini, ali i na povećanje broja radnih mjesta i očuvanja postojećih - rekao je načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić.

Komentari