Automobil Lončar isporučio Peugeot Partner flotu za Carlsberg

Objavljeno: 15.07.2012. 10:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: Auto info

Tvrtka Carlsberg Croatia odabrala je Automobil Lončar i Peugeot za svoju automobilsku flotu vozila, a prva isporuka, od ukupno stotinjak vozila, obavljena je ovaj tjedan u Varaždinu.

Djelatnici koprivničke pivovare tako će sada za s voje potrebe koristiti Peugeot Partner furgon s dizelskim 1.6 HDi motorom. Prva isporuka od ukupno trideset vozila obavljena je kod ovlaštenog Peugeot koncesionara Automobil Lončar u Varaždinu, u Gospodarskoj ulici, dok će ostale isporuke biti obavljene tijekom ove i iduće godine. To je ujedno i prva veća flota Peugeot vozila u ovoj tvrtki.

Kako navodi Auto-info Peugeot je trenutno druga automobilska marka na hrvatskom tržištu, s gotovo 9% tržišnog udjela. To je najbolji rezultat Peugeota u poretku marki na hrvatskom tržištu u posljednjih nekoliko godina.

Partner je jedan od najprodavanijih modela u Peugeot gami, jednako uspješan i u dostavnoj i u putničkoj Tepee varijanti, a karakterizira ga iznimna praktičnost, modularnost i ponuda prostora. Jednako snalažljiv u gradu, kao i na otvorenoj cesti, sa štedljivim dizelskim motorima, taj je model poželjan automobil za svrhe dostave, ali i putovanja po mjeri vozača i putnika zbog moderne opreme za udobnost vožnje, visokih sigurnosnih standarda i iznimne ekonomičnosti.

 

 

Komentari