AZRA: Besplatni seminar za poduzetnike "Što će meni projektni pristup?"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.03.2014. 14:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Agencija za razvoj Varaždinske županije (AZRA), u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, organizira novi, besplatni seminar namijenjen poduzetnicima i obrtnicima.

Seminar pod nazivom "Što će meni projektni pristup?" održat će se 14. ožujka u Varaždinu, u Županijskoj palači (Skupštinska dvorana, Franjevački trg 7) s početkom u 9 sati.

Cilj seminara je upoznati poduzetnike i obrtnike s osnovama upravljanja projektnim pristupom, uključujući njegovu svrhu, glavna načela, dionike i odgovornosti, moguće odluke te kriterije za ocjenu kvalitete. Pohađanjem seminara polaznici će dobiti znanja potrebna za kvalitetno i učinkovito obavljanje poslova vezanih uz korištenje projektnog pristupa, čime će povećati svoju konkurentnost i unaprijediti gospodarstvo u okruženju.

Seminar se provodi u okviru projekta odobrenog iz programa "Poduzetnički impuls 2013.", za čiju su provedbu osigurana bespovratna sredstva od strane Ministarstva poduzetništva i obrta, u okviru mjere C Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja, aktivnost C3 Razvojne agencije i poduzetnički centri.

Svi zainteresirani mogu se informirati u Agenciji za razvoj Varaždinske županije, na broj telefona 042/422-201 ili ispuniti prijavnicu za sudjelovanje na www.azra.hr.

Komentari