AZRA i Tehnološki park organiziraju okrugli stol u sklopu projekta INOVALOCA

Objavljeno: 09.06.2015. 09:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Agencija za razvoj Varaždinske županije i Tehnološki park Varaždin organiziraju ovog petka, 12. lipnja, okrugli stol "Analiza stanja i potreba na području socijalnog poduzetništva i promicanja novih oblika poduzetništva" u sklopu projekta INOVALOCA.

Okrugli stol održat će se s početkom u 11 sati u Tehnološkom parku Varaždin, a jedna je od završnih aktivnosti projekta, čije je trajanje do 17. lipnja 2015. godine. Na okruglom stolu predstavit će se rezultati istraživačkih aktivnosti provedenih u sklopu projekta te model i metodologija promicanja novih oblika poduzetništva, dok će projektni partneri predstaviti sam projekt, aktivnosti koje su se odvijale kroz razdoblje trajanje projekta te rezultate koji su postignuti.

INOVALOCA jest projekt kojim se potiču novi oblici poduzetništva kroz jačanje inovativnog korištenja lokalnih resursa, ukupne vrijednosti preko 360 tisuća eura. Financiran je iz Operativnog programa Slovenija-Hrvatska 2007.-2013., a zajednički ga provode slovenski i hrvatski partneri s ciljem uspostavljanja povoljnih uvjeta za poslovno umrežavanje poduzeća, razvoj novih poslovnih inicijativa prikladnih za zapošljavanje osoba iz ranjivih društvenih skupina, a u skladu s potrebama koje diktira lokalna sredina.

Komentari