AZRA održala posljednji seminar u okviru programa „Obrazovanje za poduzetništvo“

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 01.03.2013. 11:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: -

Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA, održala je posljednji seminar iz ciklusa seminara koje je organiziralo Ministarstvo poduzetništva i obrta, u okviru programa „Obrazovanje za poduzetništvo“.

Seminar „Kako postati poduzetnik“ bio je namijenjen poduzetnicima početnicima kako bi se aktivno uključili u tržišne tokove, primjenom strategijskog i operativnog planiranja poslovanja, poslovnog savjetovanja, istraživanja tržišta i marketinga.

Kroz seminar i aktivno sudjelovanje, polaznici su se upoznali s osnovnim informacijama kao što su: tko je poduzetnik, što je poduzetnik, na koji način mogu osnovati obrte, klasičan i jednostavan d.o.o. te o važnosti marketinškog plana u poslovanju.

Također, imali su priliku naučiti kako razviti i procijeniti svoju poslovnu ideju, identificirati i istražiti ciljano tržište i prema tome izraditi vlastiti akcijski plan koristeći tradicionalne i gerilske marketinške alate.

Sve informacije vezane uz provođenje budućih seminara koje će provoditi Agencija za razvoj Varaždinske županije možete pratiti na internetskim stranicama AZRA-e.

 

Komentari