AZRA održala radionice EBC*L i Osnovna informatička znanja

Piše: eVz

Objavljeno: 16.11.2012. 12:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: -

Početkom studenog, AZRA je u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, organizirala dvije radionice za poduzetnike, obrtnike i ostale zainteresirane na temu „EBC*L – a“ i „Osnovnih informatičkih znanja“ .

Radionice su organizirane i održane u okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo" za 2012. godine Ministarstva poduzetništva i obrta, a prisustvovalo mu je 13 osoba po radionici s područja Varaždinske županije.

Na EBC*L radionici, prezentirane su teme financijsko računovodstvo, poslovni ciljevi, omjeri i pokazatelji i uspješnosti poslovanja, kalkulacija cijena i računovodstvo troškova, poslovno zakonodavstvo i trgovačko pravo, a radionica „Osnovna informatička znanja“ pokrila je teme osnove rada na računalu, upoznavanje s operativnim sustavom Windows, pretraživanje Interneta i korištenje elektronske pošte te obrada teksta.

Polaznicima je dana mogućnost da nakon svakog odslušanog teorijskog dijela seminara, sudjeluju u praktičnim vježbama i da na taj način pokušaju primijeniti novo usvojena znanja.

Izvođač radionice EBC*L – a bila je Agencija za poslovno savjetovanje i marketing – ARANEA, a radionice „Osnovna informatička znanja“ Logička matrica d.o.o., a predavač je bio g. Božidar Daković, prof.

Komentari