AZRA organizira besplatne seminare: "Poslovni plan" i "Upravljanje projektima"

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 28.01.2013. 17:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira besplatne seminare „Poslovni plan“, koji će se održati u srijedu, 6. veljače u 9:30 sati i „Upravljanje projektima“ koji će se održati u četvrtak, 7. veljače u 9:30 sati, oba u Županijskoj palači u Varaždinu (Skupštinska dvorana).

Seminar „Poslovni plan“ namijenjen je poduzetnicima, srednjem i višem menadžmentu, voditeljima odjela, te voditeljima timova i projekata, a od sadržaja će se obraditi teme o procesu investiranja, analizi tržišta, analizi lokacije, ekonomsko-financijskoj analizi te statičkoj i dinamičkoj ocijeni projekta.

Seminar „Upravljanje projektima“ približit će sudionicima pojam projekta, upoznati ih s projektnim ciklusom, od same ideje do projektnog prijedloga, osvrćući se na alate koji se pritom primjenjuju, načine upravljanja projektnim ciklusom, provedbene tehnike i čimbenike koje treba u procesu pripremanja prijedloga projekta uzeti u obzir.

Predavači na seminarima bit će stručnjaci iz Agencije za razvoj Varaždinske županije, a sudjelovanje na seminarima je besplatno. Broj prijava je ograničen.

Za prijavu na seminar, kao i dodatne informacije, možete se obratit AZRA-i, Agencija za razvoj Varaždinske županije, na tel. 042/422 201 ili na e-mail: [email protected].

Komentari