AZRA organizira još jedan besplatan seminar - „Kreiranje branda“

Objavljeno: 23.01.2013. 16:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

Agencija za razvoj Varaždinske županije organizira seminar „Kreiranje branda“ koji će se održati u srijedu, 30. siječnja 2013. godine u Županijskoj palači u Varaždinu (Mala dvorana, s početkom u 09.30 sati).

Ovo je još jedan besplatan seminar u nizu kojeg provodi AZRA u okviru projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ za 2012. godinu sufinancira Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Seminar je prvenstveno namijenjen novoosnovanim tvrtkama i obrtima kako bi im se omogućio siguran početak i što brži razvoj, zatim poduzetnicima, kao i voditeljima marketinga te je jedinstvena prilika za sklapanje poznanstava koja će sudionicima olakšati daljnje poslovanje.

Ova je edukacija posebno korisna za one koji tek planiraju na tržište plasirati novi proizvod ili uslugu, te pokreću ili šire vlastiti posao. Na seminaru će se obraditi sadržaj vezan uz pojmove branda, njegove važnosti te uspješnog kreiranja i upravljanja brandom.

Predavač na seminaru bit će Mirta Milek, savjetnica za marketinšku komunikaciju unutar društva Logička Matrica, vlasnica i osnivačica agencije Komm! za komunikacijski menadžment, voditelj posebnih PR projekata u marketinškoj agenciji TBWA\Zagreb te eksterni konzultant za komunikacije u zagrebačkom Centru za poduzetništvo.

Za prijavu na seminar, kao i dodatne informacije, možete se obratit AZRA-i, Agencija za razvoj Varaždinske županije, na broj telefona 042/422 201 ili na e-mail: [email protected].

Komentari