AZRA organizira novi ciklus besplatnih seminara za poduzetnike

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 22.01.2014. 10:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, organizira novi ciklus besplatnih seminara namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima.

Prvi po redu seminar "Poduzetničke vještine – imam li ih?" održat će se 30. siječnja u Varaždinu, u Županijskoj palači (Mala dvorana, Franjevački trg 7).

Kroz ovaj će se seminar prezentirati aktivnosti kojima se poduzetnik početnik i poduzetnik u fazi rasta moraju baviti kako bi povećali uspješnost poslovanja novootvorene tvrtke i bili što konkurentniji na tržištu. Cilj seminara je prenošenje znanja i vještina poduzetnicima, iz područja prodaje, marketinga i poslovnog planiranja koje će im olakšati daljnji rad, doprinijeti jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva te osigurati siguran opstanak na tržištu.

Seminar se provodi u okviru projekta odobrenog iz programa Poduzetnički impuls 2013., za čiju su provedbu osigurana bespovratna sredstva od strane Ministarstva poduzetništva i obrta, u okviru mjere C Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja, aktivnost C3 Razvojne agencije i poduzetnički centri.

Za više informacija svi zainteresirani prijavitelji mogu se javiti u AZRA-u na broj telefona 042/422-201 ili se informirati na www.azra.hr.

Komentari