Bambi novi nositelj prestižne oznake Best Buy Award

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 21.02.2014. 12:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U najnovijem istraživanju Best Buy Award 2014/2015, švicarske kuće ICERTIAS, hrvatski kupci su ocijenili Bambi dječje cipele obućom koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Hrvatski potrošači koji imaju iskustva s kupovinom dječje obuće smatraju da cipele branda Bambi imaju najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj, odnosno, da je kupovina Bambi dječje obuće - najbolja kupovina.

Istraživanje Best Buy Award 2014/2015 provedeno je u siječnju 2014. na uzorku od 1.200 ispitanika opće populacije u Hrvatskoj koristeći, CAWI - DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Dobivanjem ove nagrade Bambi je potvrdio svoju snagu i prepoznatljivost, ali isto tako i činjenicu da je robna marka koja kroz razumijevanje potreba svojih kupaca stvara visoko kvalitetan proizvod uz najbolju cijenu. Najveća je nagrada dobiti ovakvo priznanje od svojih kupaca, poručuju iz Ivančice, vlasnika brenda Bambi.

Ivančica d.d. Ivanec, vodeća je hrvatska tvrtka u proizvodnji obuće, osnovana 1946. godine. Asortiman Ivančice zadovoljava najviše standarde kvalitete, te je dostupan na više od 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i svijetu. Ivančica d.d. Ivance izvozno je orijentirano poduzeće koje čak 68% ukupnog prihoda ostvaruje u inozemstvu.

Početkom 2013. godine Ivančica d.d. izvršila je dokapitalizaciju društva Bambi d.o.o, također specijaliziranog za proizvodnju dječje obuće, i time je stekla upravljačka prava i postala njegov većinski vlasnik. Ivančica danas zapošljava više od 1.000 zaposlenika, od kojih je većina dio tima više od 15 godina. Sjedište tvrtke je u Ivancu, a dio uspjeha Ivančice čini i maloprodajna mreža s 36 BAMBI i FRODDO trgovina, 2 web shopa, te Mon Allure trgovinom.

Dodajmo i to da je Ivančica je prisutna u 25 zemalja diljem Europe, Azije i Amerike.

 

Komentari