Bernarda Cecelja je novi vitez inovatorstva bruxelleskog sajma

Objavljeno: 20.11.2012. 17:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: INNOVA

Tvrtka Bernarda uspješno se predstavila s hrvatskim inovatorima na međunarodnom sajmu inovacija INNOVA 2012. u Bruxellesu.

Hrvatski inovatori osvojili su tri zlatne i tri srebrene medalje u konkurenciji 450 izlagača iz 21 zemlje svijeta. Na dodijeli odličja vitezova inovatorstva uspješnim hrvatskim inovativnim poduzetnicima za dugogodišnji inovatorski rad i poticanje inovatorstva u vlastitim tvrtkama, odlikovani su "Redom viteza" Bernarda Cecelja i Alojzije Šestan, a "Redom zapovjednika" Đuro Horvat.

- U kategoriji inovacija, tvrtka Bernarda je osvojila srebrnu medalju za jastuk „Pospanko“, madrac „Sportivo” i krevet „Savoy“. Također, zahvaljujući glasovima predstavnika Rumunjske, osvaja i zlatnu medalju za inovaciju - ističe Ivica Baksa.

Inače, na sajmu u Bruxellesu, koji je održan od 15. do 17. studenog, više od 450 izlagača iz 21 zemlje svijeta je predstavilo 460 inovacija.

Sajam je obišlo i razgledalo više od petnaest tisuća posjetitelja od kojih su preko pedeset posto bili poslovni posjetitelji.

Komentari