Besplatna radionica: Kako razviti ideju uspješne tehnološke tvrtke

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 29.09.2013. 15:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Founder Institute organizira svoju prvu besplatnu javnu radionicu u Varaždinu. Cilj ove interaktivne radionice je pomoći poduzetnicima razviti ideju u uspješnu stabilnu tehnološku tvrtku.

Ideation Bootcamp je prilika za upoznavanje sa programom Founder Instituta, ali i za učiti od Dine Ravnića osnivača i vlasnika firme GisCloud.

Dođite i saznajte što je potrebno da pobijedite na Seed Campu i dobijete financiranje te uđete na američko tržište.

Upoznajte i Damira Bulića, osnivača i vlasnika firme Metadata i uspješnog startupa Equel. Bulić ima klijente u preko 90 zemalja svijeta i bavi se programiranjem, razvojem aplikacija, bazama podataka itd.

Founder Institute ga je u početku pozvao da se pridruži kao mentor, no Bulić je zaključio da želi sudjelovati u programu kao polaznik jer tu ima toliko tema ključnih za međunarodno poslovanje. Bulićev startup razvijen tijelom nekoliko mjeseci obuke već ima prve klijente u SAD-u. Uz Bulića, na radionici će biti još polaznika Founder Institute-a u Hrvatskoj i to Iva Matasić (http://www.consulio.eu/), Bruno Blumenschein (http://sportinti.me/) te direktori Founder Institute Zagreb.

Founder Institute, najveći svjetski program obuke startup poduzetnika, najavljuje hrabar plan stvoriti brojna nova radna mjesta u Hrvatskoj do 2015.

Ovo planiraju ostvariti pokretanjem više od 30 novih, lokalnih tehnoloških tvrtki godišnje kroz svoj program. U samo četiri godine postojanja, Founder Institute sa sjedištem u Silicijskoj dolini pokrenuo je više od 800 novih tehnoloških tvrtki diljem svijeta, a procjenjuje se da su ove tvrtke već su stvorile 5.000 novih radnih mjesta. Pomažući lokalni mladim poduzetnicima u pokretanju novih i uspješnih tvrtki, Founder Institute može imati značajan utjecaj na stvaranje novih radnih mjesta u lokalnoj zajednici u narednih pet godina.

Besplatna rradionica će se održati u Tehnološkom parku Varaždin 1. listopada u 18  sati. Ako dođete možete saznati što znači razviti ideju u uspješnu tvrtku za svjetsko tržište.

Za sve ostale informacije i registraciju otvorite link http://fi.co/courses/3747

Komentari