Besplatna radionica za poduzetnike u Županijskoj komori Varaždin

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 13.01.2014. 09:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Dragutin Kliček

U Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Varaždin (ulica P. Preradovića 17/II, 3. kat) u četvrtak 16. siječnja, s početkom u 11 sati, održat će se informativna radionica za mala i srednja poduzeća.

Na radionici će biti prezentiran prvi javni poziv za dostavu projektnih prijedloga "Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća".

Uvjete natječaja i metodologiju ocjenjivanja prema priloženom programu prezentirat će Ružica Gelo, direktorica Centra za EU i Zvonimir Savić, pomoćnik direktorice Centra za EU pri HGK. Natječajna dokumentacija objavljena je na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta.

Potpore ovog javnog poziva u ukupnoj vrijednosti od 255,7 milijuna kuna bit će dodijeljene za povećanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća (MSP) i povećanje konkurentnosti u turizmu. Minimalan iznos sufinanciranja bespovratnih sredstava prema prihvatljivim troškovima u pojedinom projektu je 3,8 milijuna kuna, a maksimalan iznos 26 milijuna kuna.

Radionica je za poduzetnike besplatna, a zainteresirani svoje sudjelovanje mogu prijaviti na adresu elektronske pošte [email protected].

Komentari