Besplatne radionice o europskim fondovima za poduzetnike

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.10.2013. 07:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin u listopadu organizira dvije radionice s ciljem prezentacije metodologije za izradu projektnih prijedloga i korištenje fondova Europske unije za poduzetnike.

Radionice su besplatne i provode se u okviru projekta "EU Compass2" odobrenog na 3. javnom pozivu prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska uz vodstvo slovenskog konzultanta Zvonka Beliča.

Prva radionica će se održati u petak, 25. listopada, u vremenu od 10 do 15 sati. Radionica će početi kratkim predstavljanjem projekta EU Compass2, a nastavit će se izlaganjima "Uvod u strukturne fondove i razvoj projektne ideje" i "Upoznavanje s pravilima korištenja EU fondova i dokumentacijom".

Druga radionica održat će se u četvrtak, 31. listopada, također od 10 do 15 sati. Na programu će biti prezentacija "SMART projekt- primjer dobre prakse", prezentacija dokumentacije za strukturne fondove te izlaganje "Prvi koraci u oblikovanju projektne dokumentacije".

Detaljne informacije i prijavni obrazac mogu se pronaći na na internetskoj stranici HGK - ŽK Varaždin, a prijave se primaju do 24. listopada na e-mail: [email protected] ili na fax: 042/405-401.

Komentari