Kako poručuju iz Grada Varaždina, radi povećanog interesa tvrtki koje su odlučile investirati u svoje proizvodne i uredske prostore u Varaždinu, Grad je objavio natječaj za prodaju zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje.

Konkretno, riječ je o nekoliko informatičkih tvrtki koje zanima ulaganje u istočni dio Brezja. Gradonačelnik Ivan Čehok naglasio je kako je ulaganje u visoke tehnologije od velikog interesa za Grad Varaždin te kako će Grad pružiti svu potrebnu podršku novim investitorima: - U skladu s našom politikom restrukturiranja industrije, zanima nas ulaganje u informatičku i druge visoke tehnologije i zato mi je drago da je nekoliko tvrtki pokazalo interes za ulaganjem u Brezje. Oni će moći koristiti poticaje za zaposlenike.

--Prema pismima namjere, ocjenjujemo da je riječ o zapošljavanju preko stotinjak visokoobrazovanih mladih ljudi - napisali su iz Grada.

Predmet prodaje natječaja su parcele ili dijelovi parcela na kojima je, u skladu s GUP-om Grada Varaždina, moguća izgradnja objekata poslovno proizvodne namjene. Investitori koji kupuju zemljište u Gospodarskoj zoni Brezje mogu ostvariti poticaje sukladno Odluci o uvjetima prodaje zemljišta i poticanju investicija u zoni Brezje.

Natječaj je objavljen na web stranici Grada Varaždina, a link pronađite OVDJE.

 

 

 

Komentari

15.06.2020. 12:06h Zadnja izmjena: 15.06.2020. 12:09