centar fashiona u hrvatskoj

FOTO | Denis Čupić: U West Gateu smo otvorili jednu od najljepših Varteksovih trgovina

Asset manager ovog trgovačkog centra u Zagrebu, ujedno i drugoga najvećeg u Europskoj uniji – početkom ovog tjedna otvorio je i trgovinu ekskluzivnog namještaja Möbel Land, a nešto ranije i Primu – što je „pola puta“ do najavljenih 20.000 kvadrata trgovina za uređenje doma, a s krajnjim ciljem izgradnje West Gatea kao hrvatskog centra fashiona, neprekidne zabave i uređenja doma...
Objavljeno: 12.05.2019. 07:30

Zadnja izmjena: 12.05.2019. 07:50

Foto: Luka Šalamun

Denis Čupić zadovoljno ističe kako je Varteksov dućan u West Gateu jedna od najljepših Varteksovih trgovina u Hrvatskoj, te još jedan doprinos West Gateu kao centru fashiona u Hrvatskoj.

Asset manager ovog trgovačkog centra u Zagrebu, ujedno i drugoga najvećeg u Europskoj uniji – početkom ovog tjedna otvorio je i trgovinu ekskluzivnog namještaja Möbel Land, a nešto ranije i Primu – što je „pola puta“ do najavljenih 20.000 kvadrata trgovina za uređenje doma, a s krajnjim ciljem izgradnje West Gatea kao hrvatskog centra fashiona, neprekidne zabave i uređenja doma.

- U tom kontekstu jedna od stvari na koju sam jako ponosan je vrlo dobra suradnja s novom upravom Varteksa i g. Bakićem. Usudio bih se reći kako smo otvorili jedan od najljepših Varteksovih dućana u Hrvatskoj – puno većega formata nego što je ranije postojao u West Gateu – kaže Čupić, dodajući kako na taj način West Gate sudjeluje u Varteksovom restrukturiranju maloprodaje.

- Ovo jest varaždinska tvrtka, ali Varteks je puno veći od okvira Varaždina. Vjerujem da ima jaki potencijal na prostoru čitave bivše Jugoslavije, gdje se još sjećaju Varteksove kvalitete i gdje je Varteks zadržao ime. Činjenica je da se Varteks promijenio u kvaliteti, te je promijenio i politiku maloprodaje, a to je nama – operaterima shopping centara vrlo važno. Više se ne bori popustima nego kvalitetom, što i u svojoj komunikacijskoj strategiji vrlo jasno naznačuje – kaže Čupić.

Komentari