pročitajte

eTV - Ovog petka kreće Biergarten, a ovo mora znati svaki ljubitelj dobrog piva

Varaždinski Biergarten ove se godine vraća na velika vrata u varaždinski Park Vatroslava Jagića, a posjetitelje u razdoblju od 3. do 12. lipnja očekuje bogat i zanimljiv program kojeg je Magić predstavio u emisiji... 
Objavljeno: 01.06.2022. 13:19

Zadnja izmjena: 01.06.2022. 13:19

Danas je u eTV studiju gostovao Robert Magić, poznati varaždinski ugostitelj, a nekada i estradni menadžer, koji je prije svega predstavio peti po redu Varaždin Biertgarten za koji ponovno vlada veliki interes.

Varaždinski Biergarten ove se godine vraća na velika vrata u varaždinski Park Vatroslava Jagića, a posjetitelje u razdoblju od 3. do 12. lipnja očekuje bogat i zanimljiv program kojeg je Magić predstavio u emisiji. 

- Ove su godine spojeni industrija i craft, a svi će moći svih deset dana probati jednu od 80 do 100 vrsta piva te nisu podijeljeni po vikendima nego su sivh deset dana zajedno. Od ove godine imamo i 200 sjedećih mjesta, a do sada su bila samo stajaća pa je to bila i jedna od zamjerki posjetitelja. Bit će puno lijepih programa, a festival otvaramo u petak s odličnim Disco Magic bendom. 

'Prodali smo 10 tisuća burgera'

U sklopu njegove tvrtke Show Concept prošle je godine, kada je korona bila u punom jeku, otvoren "Steel & Meat - Beer & Burger bar", jedini lokal u Hrvatskoj uređen u Steampunk stilu.

- Izuzetno smo zadovoljni, a to je pokazatelj da Varaždinci žele kvalitetu. Mi nismo krenuli lakšim putem, "ajmo napraviti nešto što će biti cjenovno prihvatljivo do te mjere da bi svatko to htio", nego smo išli s premium kvalitetom. Sve naše namirnice, sve što radimo je napravljeno na licu mjesta, naši umaci se kuhaju i po osam sati upravo da bi se odvojili od kolega konkurenata. U prvih 82 dana poslovanja smo prodali preko 10 tisuća burgera.

'Dvije velike novosti'

Unatoč pandemiji, ali i aktualnoj energetskoj krizi, Magić ostaje optimističan pa sada pokreće i dva nova ugostiteljska projekta u samome srcu Varaždina.

- Uvodimo dio novog asortimana i proširujemo terasu do kraja dvorišta. Prvi dio dvorišta je bio jako lijep, a na drugom dijelu je bio "kumer". To se sve slaže, na terasi će biti 20-ak stolova. Nadam se da će Varaždinci doći uživati u prekrasnom okruženju, jesti i popiti fina pića, kave, prirodne sokove, smoothije. Bit će zanimljiva ponuda pića i šira ponuda hrane. 

Cijelu emisiju u kojoj je gostovao ugostitelj Robert Magić pogledajte ovdje:

 

Komentari